Kinderen voor Kinderen

Op Mooi-Bos hebben de kinderen een stem! De kinderraad is dit jaar opnieuw actief en na spectaculaire verkiezingen is er een mooi en divers groepje uit het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar samengesteld om een aantal thema’s aan te pakken. Op de lijst van aan te pakken zaken: meer spelletjes op de speelplaats, meer beweging (one Mile a Day terug in het leven roepen?), meer fietsen, een kookwedstrijd, een fruitkar en Engelse les. We hopen samen met de kinderen een aantal dingen op middellange termijn te kunnen realiseren!

Ook samenwerking tussen de kinderen is belangrijk. Zo hebben de ketten van het eerste leerjaar allemaal hun eigen buddy uit het zesde leerjaar. Eén keer per week helpen zij met lezen en bieden een sterke schouder om de eerstejaars wegwijs te maken in de lagere school.

In het voorjaar zal een selectie kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar meedoen aan de Urban Dance Battle in Centrum Brussel en strijden om de beste dansgroep van de Brusselse scholen te worden. We hebben menig danstalent!

Klik hier voor meer foto’s

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑