Welkom terug!

Beste ouders (en leerlingen) van Mooi-Bos,

Enkele dagen geleden startte het schooljaar van 2021-2022 met een halve dag, ideaal voor iedereen om er rustig in te komen. Zo ook voor mijzelf, want na 6  jaren zei Juf Daniëlle de school gedag en mocht ik de fakkel overnemen. Ik moet zeggen: ik heb een heel warm welkom gekregen en elke dag ontdek ik de school een beetje meer. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie Mooi-Bos nog mooier en beter te maken en (ook letterlijk) te doen groeien!

Zoals jullie weten, starten we met de corona-maatregelen van eind vorig schooljaar, wat betekent dat sommigen onder ons een mondmasker moeten dragen indien er te weinig afstand is en dat de ouders nog steeds liefst buiten de schoolpoort blijven. Het is ons aller wens dat dit snel kan veranderen en dat we jullie kunnen tonen dat jullie welkom zijn op school.

Dit betekent helaas ook dat we op onze school nog geen warme maaltijden kunnen organiseren. Het is met de huidige maatregelen langs Nederlandstalige kant niet mogelijk om warme maaltijden te organiseren. Jullie hebben wel al kunnen zien dat de gemeente een contract is aangegaan met de Brusselse Keukens, waarvoor jullie tot 8 september kunnen inschrijven via de website of het papieren formulier. Elke klas heeft de informatie daarover met jullie gedeeld. Let op: zolang de corona-maatregelen van kracht blijven worden er geen warme maaltijden georganiseerd! Jullie krijgen van de school een mail wanneer er opnieuw warm kan gegeten worden, tot zolang graag voldoende eten en drinken meegeven met aandacht op gezonde voeding.

We hebben met het team ook beslist om het Startfeest (gepland op 26/09) niet te organiseren. Gezien het grillige Belgische weer kunnen we er niet van uit gaan dat dit buiten kan doorgaan. Binnen is het onmogelijk om op dit moment iets veilig en leuk te organiseren. MAAR: uitstel is geen afstel, we broeden op een leuk alternatief zodra er weer wat meer kan en mag. We houden jullie op de hoogte.

Zo, als eerste bericht kan dit wel tellen. Ik sluit graag af met mijn favoriete beelden van deze eerste week: boekentassen die aan de kapstok hangen in de gang én een overvolle fietsenberging. Als directeur zie ik dat enorm graag: we zijn een school voor en door de leerlingen, dus wanneer zij terug leven in de brouwerij brengen en rumoer in de gangen maken, worden wij leerkrachten een gelukkiger mens. Welkom, allemaal!

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑